10 Responses to “ВИКЕНД ХОРОСКОП за 06 јуни и 01 јули 2012 сабота-недела”

 1. vale_nt вели:

  А тоа,сте биле гостин во емисија?

 2. astrovizija вели:

  За верувањата или неверувањата во одредени нешта, па и во астрологијата, престанав да спорам со луѓето, бескорисно е. И тоа е концепција како и се друго. Астрологијата не е ништо друго освен графички приказ на вибрациите и енергиите во моментот на раѓање кои со тек на време или ќе ги активираме или постојано ќе се возиме со 5-ка. Каква е оваа компарација ве поканувам на утрешната (понеделничка) средба на АБ канал во 22:00 часот во АСТРОВИЗИЈА

 3. harizmaticnablog вели:

  Vale,Jas veruvam vo horoskop, generalno ima mnogu sovpaganja so realnoto odnesuvanje na lugeto od odreden znak, sekako i podznakot ima vlijanie.Pozdrav

 4. astrovizija вели:

  Имате право да верувате во што сакате

 5. vale_nt вели:

  Не верувам во егзактноста во астрологија.

 6. astrovizija вели:

  vale_nt не разбирам сто е тоа невозмозно?

 7. vale_nt вели:

  Mission impossible.

 8. astrovizija вели:

  Само ве предупредувам да бидете многу внимателна во читањето. Левата страна е секогаш женското…

 9. astrovizija вели:

  Почитувана Харизматична повелете
  http://astrovizija.beep.com/–.htm?nocache=1341017962
  овој лифт ќе ве однесе токму на тоа место кое го сакате за да дознаете што мислам за спојот на споменатите два знака. Иако е секако повеќе во областа на забавата разгледување на само два елемента од 12×10x12×2 чинители и повеќе на еден синсатрички хороскоп. Кој ќе ви каже поинаку лаже или толку знае

 10. harizmaticnablog вели:

  Ај една порачка ако може…релација Близнак-Водолија. Благодарам

Place your comment

You must be logged in to post a comment.