14 јанЗбогум и со здравје

astrovizijaБидејќи не можам да чекам десет минути на логирање, па десет минути на отварање “нов запис“, на исчезнување на постирани слики, не функционирањето и неможноста на блогов да ставам најпосран сајметар па може ова па не може ова решив да го замрзнам својот статус на овој блог до некое подобро време за да не се провоцирам и себе си и другите со лоши зборови. Не дека многу ќе има ожалестони поради ова ама за атер на тие два тројца да ги информирам, што ми понудија пријателство за кое топло им благодарам. Кај стигнам најтопло ќе им го препорачам блогов, да го избегнуваат што подалеку.

Поздрав А.Јанковќ

14 јанДНЕ­ВЕН ХОРОСКОП 14.01 2013. понеделник

11 јанДНЕВЕН ХОРОСКОП 11. 01 2013 петок

Мишел Обама првата дама на САД, само е доказ за издржливоста на Јарецот. Инаку правник по професија

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11. 01 2013 петок http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357910446 Мишел Обама првата дама на САД, само е доказ за издржливоста на Јарецот. Инаку правник по професија
ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11. 01 2013 петок http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357910446 Мишел Обама првата дама на САД, само е доказ за издржливоста на Јарецот. Инаку правник по професија
ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11. 01 2013 петок http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357910446 Мишел Обама првата дама на САД, само е доказ за издржливоста на Јарецот. Инаку правник по професија

10 јанДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.01 2013 четврток

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.01 2013 четврток http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357772710 За чал постојат личности кои се родени во знакот на јарецот, познати се ама репутацијата им е ептен лоша. Ал Капоне, американски гагстер, чие лично богатство, насобрано од шверц со алкохол, протитуција изнудување и еден долг список на нечесни работи, е проброенио на неколку стотици милиони долари. во она време еден од најбогатите луге на светот...
ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.01 2013 четврток http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357772710 За чал постојат личности кои се родени во знакот на јарецот, познати се ама репутацијата им е ептен лоша. Ал Капоне, американски гагстер, чие лично богатство, насобрано од шверц со алкохол, протитуција изнудување и еден долг список на нечесни работи, е проброенио на неколку стотици милиони долари. во она време еден од најбогатите луге на светот...
ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.01 2013 четврток http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357772710 За чал постојат личности кои се родени во знакот на јарецот, познати се ама репутацијата им е ептен лоша. Ал Капоне, американски гагстер, чие лично богатство, насобрано од шверц со алкохол, протитуција изнудување и еден долг список на нечесни работи, е проброенио на неколку стотици милиони долари. во она време еден од најбогатите луге на светот...

08 јанДНЕ­ВЕН ХО­РОС­КОП 8.1. 2013 втор­ник

ДНЕ­ВЕН ХО­РОС­КОП 8.1. 2013 втор­ник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357656241  Најголемите тепачи на минатиот век, кој се имаат испокршенио меѓу себе за титулата светски шампион во тепање во тешка категорија и сите родени во знакот на Јарецот. ете ви доказ дека јарците можат да издржат се или реќиси се. Значи, Мухамед Али, Џое Фрејзер у Џорџ Формен
ДНЕ­ВЕН ХО­РОС­КОП 8.1. 2013 втор­ник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357656241  Најголемите тепачи на минатиот век, кој се имаат испокршенио меѓу себе за титулата светски шампион во тепање во тешка категорија и сите родени во знакот на Јарецот. ете ви доказ дека јарците можат да издржат се или реќиси се. Значи, Мухамед Али, Џое Фрејзер у Џорџ Формен
ДНЕ­ВЕН ХО­РОС­КОП 8.1. 2013 втор­ник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357656241  Најголемите тепачи на минатиот век, кој се имаат испокршенио меѓу себе за титулата светски шампион во тепање во тешка категорија и сите родени во знакот на Јарецот. ете ви доказ дека јарците можат да издржат се или реќиси се. Значи, Мухамед Али, Џое Фрејзер у Џорџ Формен

05 јанТРИДНЕВЕН ХОРОСКОП 05-07.01 2013 сабота-понеделникЏим Кери. , еден од врвните филмски комичари и човекот со гумено лице како го нарекуваат, роден во знакот на Јарецот
ТРИДНЕВЕН ХОРОСКОП 05-07.01 2013 сабота-понеделник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357387385 Џим Кери. , еден од врвните филмски комичари и човекот со гумено лице како го нарекуваат, роден во знакот на Јарецот
ТРИДНЕВЕН ХОРОСКОП 05-07.01 2013 сабота-понеделник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357387385 Џим Кери. , еден од врвните филмски комичари и човекот со гумено лице како го нарекуваат, роден во знакот на Јарецот
ТРИДНЕВЕН ХОРОСКОП 05-07.01 2013 сабота-понеделник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357387385 Џим Кери. , еден од врвните филмски комичари и човекот со гумено лице како го нарекуваат, роден во знакот на Јарецот
ТРИДНЕВЕН ХОРОСКОП 05-07.01 2013 сабота-понеделник http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357387385 Џим Кери. , еден од врвните филмски комичари и човекот со гумено лице како го нарекуваат, роден во знакот на Јарецот

04 јанДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.01 2013 петок


Даме Груев, еден од најголемите македонски револуционери роден во астролошкиот знак на Јарец

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.01 2013 петок http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357304374  Даме Груев, еден од најголемите македонски револуционери роден во астролошкиот знак на Јарец

01 јанДНЕВЕН ХОРОСКОП 02.01 2013 среда

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 02.01 2013 среда http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1357069625  Еве уште еден амбициозен припадник на знакот кој валдее во моментов, политичар и покрај тоа што наталната карта “говори“ да се држи подалеку од политиката-Љубчо Георгиевски

31 декПРАЗНИЧЕН ХОРОСКОП 31.12. 2012 – 01.01 2013 понеделник-вторник

ПРАЗНИЧЕН ХОРОСКОП 31.12. 2012 – 01.01 2013 понеделник-вторник

Сите родени во знакот на Јарец и сите извонредни пејачки со енормни вокални квалитети. Калиопи, Дона Самер, Доли Партон и Џенис Џоплин

29 декВИКЕНД ХОРОСКОП 29-30.12.2012 сабота-недела

Ova e  Tolkin. Ostanatoto veruvam go znaete

Samo ke vi kazam deka se vika Tolkin. osytanatoto veruvam go znaete ВИКЕНД ХОРОСКОП 29-30.12.2012 сабота-недела http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1356792999
Samo ke vi kazam deka se vika Tolkin. osytanatoto veruvam go znaete ВИКЕНД ХОРОСКОП 29-30.12.2012 сабота-недела http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1356792999
Samo ke vi kazam deka se vika Tolkin. osytanatoto veruvam go znaete ВИКЕНД ХОРОСКОП 29-30.12.2012 сабота-недела http://astrovizija.beep.com/-.htm?nocache=1356792999